Deprem Gönüllülerine Teşekkürler!

Türkelli ve Beşikdüzü deprem gönüllülerine teşekkür ediyor. 23.02.2023

Yurdumuzu yasa boğan deprem, 45 bin insanımızı (kayda geçen) aramızdan aldı. Yaraların biraz sarılması adına her yöre insani çabalarla destek topladı. Oğuz’luların katkıları değerliydi. Muhtar Mustafa Refik Özdemir ile çabalayan köylülerimize teşekkürler ederiz.

Umut Yenigün bir video gönderdi. İzleyelim:

Aynı zamanda köyümüzden Umut Yenigün, Erkan Emiroğlu gönüllü olarak Beşikdüzü’nden giden gönüllülüler arasındaydılar. Umut Yenigün’e gönderdiği fotograflar için teşekkürler.

Türkelli ve Beşikdüzü deprem gönüllülerine teşekkür ediyor.

İktidardakilerin ilk iki gün neden deprem alanlarında olamadıklarına dair çok eleştiri oldu. Eleştirilerden biri ise; “planlı can kırımı yapılıyor” idi. “Kayıtlara geçenlerin yarısı kurtarılabilirdi” deniyor. Ayrıca deprem uzmanlarının açıklamalarından biri korkunç gerçeği gözlerimizin önüne seriyordu: “Yıkılan binalardan yola çıkarak kaybettiklerimizin sayısını 150 bin cıvarında diye hesaplayabiliriz.” “İktidardakilerin çok garip bu tutumunu aklımız almıyor” deniyor.

Erkan Emiroğlu’na fotografları için teşekkür ederiz. Bu fotograflar, depremzedelerin yanında olmanın ne çok kıymetli olduğunu gösteriyor.